Detta är icke-javascriptversionen av västtrafiks webbplats. För en bättre upplevelse slå på Javascript eller uppgradera din browser.

Enkelbiljetter

Här kan du beställa enkelbiljetter som gäller inom en viss kommun eller tätort. Korten som har ett namn på en specifik ort kan endast aktiveras i det området som står på dem. Korten tätort eller kommun är giltiga i den kommunen eller tätorten där de aktiveras. 

För kort som är giltiga i en zon gäller biljetten i 90 minuter (gäller även ToV) och för kort som är giltiga i flera zoner gäller biljetten 180 minuter (gäller bara GMP). Under biljettens giltighet får du göra så många byten du vill inom giltig zon och påbörjad resa får slutföras även efter det att bytestiden gått ut. Biljetten aktiveras när kortet visas upp för en kortläsare på något av våra fordon. Biljetterna gäller bara på de fordon där Västtrafiks enkelbiljetter gäller. 

En enkelresa laddas på ett kort och måste aktiveras inom ett år. Sista giltighetsdagen framgår på kvittot du får eller på kortet.

Beställningsblankett för Enkelbiljetter 2018. (pdf-fil, öppnas i nytt fönster)

Reseplaneraren

Sök resa
Fler val